За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Кирил Гинчев
Без достъп
k#.`g`i!n`c!h#e`v'@!k`o'n'd!o'r#i!m#o`t!i#.`c!o'm`#
Казвам се Кирил Гинчев, завършил съм висше образование в ПУ "Паисий Хилендарски", специалност "Информатика". Въпреки дългогодишният си опит в сферата на инспекция и търговия с горива, винаги съм имамал интерес и съм следял пазара на недвижими имоти - хоби, което се превърна в професия. В агенцията отговарям главно за отдел еднофамилни къщи и парцели за жилищно строителство.
Кирил Гинчев Ви препоръчва следните оферти
Всички оферти на Кирил Гинчев
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.