За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
n#e'r'm'i`n`_#c`h#o'l!a#k!o!v#a!@#a'b!v`.'b!g'#
Казвам се Нермин Чолакова и съм част от екипа на „ Кондор-Недвижими Имоти“ ЕООД. Завършила съм Бизнес Информационни Технологии - като моята специалност акцентира върху ефективното използване и прилагане на информатиката и информационните технологии за подпомагане на бизнес операциите. Длъжността за която отговарям в екипа като секретар ми предоставя да поддържам рекламните материали на даден имот, както да обработвам снимков материал, така и да правя ежедневна актуализация, която предоставя на купувача реалната покупка при избор на имот или инвестиция! Рекламата е от изключителна важност при сделките, защото най - добрата реклама е доволния клиент! За ефективната работа е необходимо качество и бързина. В полза на всичко това е виртуалното присъствие на агенцията на пазара.
Нермин Чолакова Ви препоръчва следните оферти
Всички оферти на Нермин Чолакова
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.