За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
+359 893 554 200 +359 897 777 032 o`f`f`i!c'e'@#k#o`n'd`o'r!i`m'o#t#i'.`c'o'm'`
Казвам се Албена Николова, завършила съм магистратура в областа на Икономиката и Маркетинга. Работя в „ Кондор-Недвижими Имоти“ ЕООД от 2008г. Като брокер през годините съм отговаряла за всеки един от кварталите на гр. Пловдив, първоначално за монолитно и панелно строителсво, след това и за нови сгради. Към днешна дата работя с екипа на агенцията за организацията и професионалното обслужване на клиентите, провеждам срещи с наши партньори- строители, банкови институции, юристи и нотариуси. С опита и знанията си през годините осигуряваме безпроблемно и качествено реализиране на покупко- продажба на недвижим имот.
Албена Николова Ви препоръчва следните оферти
Всички оферти на Албена Николова
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.