За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Габриела Йонкова
Управител
+359 897 777 032 +359 893 554 200 o#f#f!i'c!e#@#k'o`n!d'o#r!i#m'o't`i!.`c'o`m''
Казвам се Габриела Йонкова и съм офис координатор на агенция "Кондор". Отговарям за цялостната организация на работния процес както и за правилното разпределяне на клиенти и задачи към брокерите. Другата ми основна функция е подбора на вида реклама и проследяването й във всички сайтове за имоти и социални мрежи, в които агенцията рекламира. Нашата цел е непрестанно да подобряваме и надграждаме начина си на работа затова аз съм насреща да получа вашата обратна връзка. Ще се радвам да се свържете с мен, за да коментираме как сте били обслужени от нашите служители!
Габриела Йонкова Ви препоръчва следните оферти
Всички оферти на Габриела Йонкова
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.