За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
+359 896720457 s'e`c!r'e#t!a`r!@`k#o#n'd!o`r'i'm'o`t`i`.!c#o!m##
Kазвам се Мелиха Чолакова - Завършила съм магистратура Софтуерни Технологии в град Пловдив. От 2013 година съм част от екипа на „ Кондор-Недвижими Имоти“, който е сформиран с компетентни млади хора, специализирани в обслужването на клиенти по райони, видове имоти и собственост. Занимавам се предимно с богата база данни свързани с Новото строителство - като: разработка и поддръжка на актуална информация свързана със свободни апартаменти, магазини, гаражи, паркоместа и цени от архитектурния проект до изграждането на обекта. Работим със строителни фирми с доказано качество, коректност и дългогодишен опит в сферата на строителството!!!
Мелиха Чолакова Ви препоръчва следните оферти
Всички оферти на Мелиха Чолакова
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.