Новини


Нова услуга „Личен брокер“

Нова услуга „Личен брокер“

Нова услуга „Личен брокер“

Изборът на подходящ брокер е особено важен за успеха на желаната от Вас сделка.

Какво е предимството да притежавате личен брокер? Вие пестите пари, като плащате само 1% комисонна при ползване на тази вип услуга и не губите ценното си време тъй като нашите специалисти ще работят за постигане на Вашите цели в срок от 30 дни.

Нашият екип искренно вярва, че предлагайки тази услуга всеки реално търсещ клиент ще се възползва от възможността да плати предварително само 1 % комисионна както и да бъде ежедневно запознаван с най-актуалните оферти постъпващи на пазара за недвижими имоти, само от един човек-личния си брокер.

Какво печелите от това, че контактувате само чрез личния си брокер?

-получавате на посочен от вас имейл оферти предварително обсъдени и подбрани според вашия критерии с достатъчно снимков материал и скици; -избягвате ходенето с различни агенции и възможността да бъдат дублирани огледи на едни и същи имоти и получаването на невярна информация; -личния ви брокер ще се съобрази с удобното за вас време за предварително уточнените огледи; -Ежедневно запознаване с всяка нова оферта постъпила на пазара, подходяща за вас; -детайлно проучване на документите съпътстващи нотариалното прехвърляне на избрания от вас имот

Като резултат от дългогодишният ни опит в сферата на недвижимите имоти , ние разполагаме с добре подготвени и обучени консултанти, специалицирани в обслужването на сделки от всички сегменти.

В днешното забързано ежедневие при засилената и нелоялна конкуренция сътрудничеството само с един личен брокер, който да работи за вас е едни огромен плюс. За нас ще бъде чест, консултант от нашия екип да бъде вашият личен брокер.Нашите промоции