Новини


КОНДОР НЕДВИЖИМИ ИМОТИ е водеща компания с дългогодишен опит и предмет на дейност продажба на недвижими имоти . Екипът ни от професионалисти с готовност ще отговорят на всички ваши въпроси относно закупуването на недвижима собственост и ще ви дадат обективен съвет, съобразен с изискванията ви.

Всички наши брокери са на разположение за консултации относно:

От създаването ни до днес ние работим усилено в две главни насоки – предлагане на голям избор от качествени оферти и осигуряване на всички съпътстващи покупко-продажбата услуги. Това, което ни отличава, е комбинацията от дългогодишен опит и познаване в детайли на пазара на недвижими имоти , съчетани с отлично обслужване на клиентите ни. Нашият опит, задълбоченото познаване на пазара, огромният избор от оферти и иновативният подход са причините за професионалния успех на нашата компания.

Агенцията има собствен уеб сайт, на който са публикувани всички актуални оферти. Информацията се обновява ежедневно, за да сте винаги добре информирани. Базата ни от данни е достъпна и интуитивно структурирана, за да спомогне за лесната ориентация и навигация на сайта.

Нашите промоции