За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Къща - Оферта № 62392
65 000 EUR
Площ: 176 м2 (369.32 EUR/м2 )
вид:
цяла къща
кв.м:
176
тип
Тухла
двор:
Район: с. Хвойна
Характеристика на имота
Ток
Вода
Вътрешен санитарен възел
Описание на имота

Ако търсите бягство сред природата, тишина и чист въздух  ,то ние имаме точното предложение за Вас-масивна триетажна къща в сърцето на Родопите.Имотът е разположен на три жилищни етажа с разгърната застроена площ от 176кв.м и разполага с дворно място от 400кв.м.Всеки от етажите разполага с дневна с трапезария ,две спални и санитарно помещение и  може да бъде отделен като самостоятелен жилищен обект.Има открита гледка и лесен достъп по асфалтов път.

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.