За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
МАГАЗИН/ШОУРУМ - Оферта № 42161
360 000 EUR
400 000 EUR
-10%
Площ: 397 м2 (906.8 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
397
етаж
Партер от 1
локация:
На булевард
Район: гр. Асеновград
Характеристика на имота
Витрина
паркинг
PVC дограма
Гранитогрес
Климатик
Самостоятелна сграда
Лукс
Офис
теракот
стая за почивка
Кабинет
WC
телефон
склад
СОТ
окабеляване
Описание на имота

ЕКСКЛУЗИВНО САМО ОТ АГЕНЦИЯ КОНДОР!!! Предлагаме ви ГОЛЯМ МАГАЗИН с ТОП ЛОКАЦИЯ, на един от най-комуникативните булеварди в гр.Асеновград!!! Магазинът е тип САМОСТОЯТЕЛНА ПОСТРОЙКА и се състои от партерно помещение 300м2 със склад, съблекалня и санитарен възел!!! Вторият етаж е тип емпоре- 100м2, с обособен офис и санитарно помещение. Имотът разполага с голям паркинг за своите клиенти!!! В момента помещението е работещо с НАЕМАТЕЛ!!!

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.