За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Kъща с двор - Оферта № 62373
95 000 EUR
Площ: 95 м2 (1000 EUR/м2 )
вид:
цяла къща
кв.м:
95
тип
}
двор:
600
Район: с. Брестник
Характеристика на имота
Ограда
Ток
Възможност за кредит
Външен санитарен възел
Басейн
Описание на имота

СТРАХОТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ !!! Предлагаме на вашето внимание самостоятелна къща във вилната зона над с. Брестник със прекрасен двор и УНИКАЛНА ГЛЕДКА към град Пловдив. Имота  е със площ от 95кв.м. във парцел от 600кв.м. и се състои от входно антре, хол с кухненски бокс и една огромна спалня с четири легла на първо ниво и още една голяма спалня на втория етаж със чудесна тераса и панорама към града под тепетата. Към нея има външна баня с тоалетна, още една стая като складово помещение и голям навес със барбекю под него, както и стар басейн, който може да се реставрира и да се ползва във летните жеги. Достъпа до вилата е по черен но сравнително добър път около километър над с. Брестник !!!

+359 896 720 455 +359 897 777 032
h#r`.`t#r'i#f!o'n'o`v#@#k`o'n'd'o`r'i'm#o!t!i!.!c`o`m!#
Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.