За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
ПАРЦЕЛ - Оферта № 49695
390 000 EUR
Площ: 15300 м2 (25.49 EUR/м2 )
тип:
Парцел
кв.м:
15300
вид
УПИ-Жилищно строителство
лице:
}
Район: с. Марково
Характеристика на имота
Ток близо
Вода
    Описание на имота
    Предлагаме Ви хубав голям парцел със сменен статут от 15300 кв.м в с.Марково. Имотът е разделен на 24 парцела, всеки от тях е със собствено УПИ. Изключително добро предложение с цел инвестиция за застрояване на голям комплекс от модерни къщи с невероятна панорама към града, в подножието на Родопите. До парцела има трафопост и вода. Разполагаме с всички необходими документи за бърза реализация. Цената подлежи на коментар. Използвано е примерно 3D изображение на комплекс от къщи!!! 
    Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.