За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
ПАРЦЕЛ - Оферта № 47150
110 000 EUR
Площ: 1700 м2 (64.71 EUR/м2 )
тип:
Парцел
кв.м:
1700
вид
УПИ-Жилищно строителство
лице:
}
Район: с. Марково
Характеристика на имота
Ток
Вода
Описание на имота
Предлагаме ви ТОП парцел в с.Марково. Един от последните атрактивни имоти , с голяма денивилация, локация и гледка  която не може да се сравни с друг имот. 1700 кв.м на които можете да разгънете вашето въображение с всички необходими условия. Имотът дава възможност да се застроят няколко бутикови къщички с цел инвестиция, както и красиво  семйно имение в подножието на Родопите с очарователна гледка над целия град. С много добър асфлтиран достъп, максимална височина на застрояване 10 м, кинт 1,2. Плътност усвояване  60 %, озеленяване 40 %. .Използвано е 3D примерно изображение!   
Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.