За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Самостоятелна Къща с двор - Оферта № 57093
189 000 EUR
Площ: 236 м2 (800.85 EUR/м2 )
вид:
цяла къща
кв.м:
236
тип
Тухла
двор:
1300
Район: с. Ягодово
Характеристика на имота
Ограда
Ток
Вода
Паркомясто
Описание на имота

Предлагаме Ви къща в аристократичен стил , направена с много вкус. Къщата е на 2 етажа с РЗП 236кв.м,дворът е 1300кв.м. Има опция за паркиране на две коли в двора. Разпределението е следното: на I етаж: слънчева ЮЖНА дневна с голямо разчупено помещение, кътове за кухня, трапезария и  кабинет, спалня, баня с тоалетна, килер ; на II етаж: три спални и всяка с баня и тоалетна,две тераси. Дворът е с поддържан райграс. Строителството е с правилно подбрани материали и без компромис за качество.Само на 15 минути от забързаното ежедневие на града.

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.