За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
КЪЩА - Оферта № 41995
199 990 EUR
Площ: 686 м2 (291.53 EUR/м2 )
вид:
цяла къща
кв.м:
686
тип
Тухла
двор:
1000
Район: с. Бенковски
Характеристика на имота
Ток
Вода
Възможност за кредит
Паркомясто
Вътрешен санитарен възел
Лукс
Описание на имота

Предлагаме ви НОВА МОДЕРНА И ЛУКСОЗНА КЪЩА ЗАВЪРШЕНА с АКТ 16!!! Имота е с РЗП - 686м2 в една от най-добрата част на с.Бенковски разположени върху 1000м2 земя, строена е с Австрийска тухла, поставена е нова 5-камерна ПВЦ дограма, външна изолация 10сантиметра! Къщата се състои от три етажа, като на първо ниво е разположено голямо входно антре, две стаи предвидени за видео наблюдение, и поддръжка на ел.инсталациите в имота, гараж около 50м2, една голяма спалня със самостоятелно санитарно помещение, просторна дневна с кухненски бокс и трапезария около 85м2, голяма хладилна стая 12м2 и килерна стая 13м2 към кухненският бокс и голяма ПОКРИТА веранда! Втори жилищен етаж се състои от коридор със 5 самостоятелни спални без преход със самостоятелни санитарни помещения към тях, тераса около 40м2 и килер около 17м2! Трети етаж се състои от две спални с леки скосения, добре осветени с противоударни прозорци ВЕЛУКС и една баня с тоалетна! Къщата разполага със сутеренни помещения, подходящи за оформянето на фитнес зала и голяма механа! Имота се предлага изцяло на замазка и шпакловка, със завършени санитарни помещения! !!! АГЕНЦИЯТА РАЗПОЛАГА С КЛЮЧ ЗА ИМОТА!!!

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.