За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Парцел за промишлено строителство - Оферта № 53755
73 800 EUR
Площ: 4100 м2 (18 EUR/м2 )
тип:
Парцел
кв.м:
4100
вид
Промишлено строителство
лице:
}
Характеристика на имота
Сменен статут
Описание на имота

Предлагаме на вашето внимание страхотен парцел с ЛИЦЕ на ГЛАВЕН ПЪТ,на изключително комуникативно място.Имота разполага с готов ПРОЕКТ и РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ за Агроаптека със склад за селскостопанска техника и оборудване.Намира се на главния път до с. Кадиево в близост до спирка на междуградския транспорт.Агенцията разполага с всички документи и разрешителни на имота,за изповядване на сделка.

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.