За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
ОБЗАВЕДЕНА КЪЩА - Оферта № 62491
1 000 000 EUR
Площ: 400 м2 (2500 EUR/м2 )
вид:
цяла къща
кв.м:
400
тип
Обзаведена
двор:
1500
Район: с. Марково
Характеристика на имота
Ограда
Ток
Вода
Възможност за кредит
Паркомясто
Басейн
Лукс
Описание на имота

Предлагаме двуетажна напълно обзаведена нова къща в местност Захаридево в парцел от 1500 кв.м.!

На първото ниво са разположение голяма и просторна дневна с излас на веранда, която е покрита и остъклена , широка и добре организирана кухня, баня с тоалетна, техническо помещение и затворена част за барбекю с оборудвана кухня и пещ. Също така на нивото има една спалня и кабинет, който може да бъде трансформиран в четвърта спалня

На вторият етаж  са ситуирани родителска стая със  собствен санитарен възел, две детски стаи, които са обслужени от баня с тоалетна. 

Към имота има голям троен гараж, фитнес, сауна и баня с тоалетна !!!

Къщата е изградена към края на 2022 година по всички съвременни изисквания. Сондажа е с дълбочина 50 метра и е свързан към пречиствателна станция с УВ лампи за дезинфекция и система за обратна осмоза.

Отоплението  и охлаждането е организирано с термо помпена инсталация, положено е подово отопление, отделно радиатори по стените.

В двора е разположен и голям басейн с отделно джакузи с висок клас филтрираща система свързана към обратната осмоза. 

Имота е свързан към СОТ и има видео наблюдение, което реагира и на зони за засичане на движение.

Едно страхотно предложение в което може да се нанесете веднага без драстични подобрения!!! 

 

 

 

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.