За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Самостоятелна Фамилна Къща с двор - Оферта № 62588
270 000 EUR
Площ: 310 м2 (870.97 EUR/м2 )
вид:
цяла къща
кв.м:
310
тип
Нова
двор:
480
Район: с. Брестник
Характеристика на имота
Ток
Вода
Канализация
Описание на имота

ТОП ОФЕРТА!!! Предлагаме ви новоизграждаща се  луксозна къща с четири спални и самостоятелен двор - 480кв.м, разположена на страхотно място с. Брестник . Къщата ,която ви предлагаме е с разгъната площ от 310кв.м на три нива. Разпределението на първия етаж се състои от просторна дневна с трапезария и кухненски бокс с излаз към разкошна веранда ,широко входно антре ,санитарен възел , една самостоятелна спалня със собствена баня, перално помещение и гараж. На второ ниво са разположени три големи спални ,като към една от тях има собствена баня с тоалетна, а втора баня с тоалетна обслужва другите две стаи . Третото ново се състои от таванско помещение, с достатъчна височина да се обособи според нуждите на клиента . Къщата разполага със собствен двор -480кв.м. В Цената влиза пълното завършване на къщата , която представлява масивна жилищна сграда от стоманобетонна конструкция, тухлена зидария, PVC дограма с термомост в цвят и топлоизолация 10 см. Сградата ще бъде измазана и боядисана с мазилка, и ще бъде с напълно завършена вертикална планировка и ограда. 

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.