За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Къща - Оферта № 62367
168 800 EUR
Площ: 99 м2 (1705.05 EUR/м2 )
вид:
цяла къща
кв.м:
99
тип
Нова
двор:
486
Район: с. Труд
Характеристика на имота
Ограда
Ток
Вода
Канализация
Паркомясто
Описание на имота

ТОП ОФЕРТА !!! С КЛЮЧ ЗА ИМОТА !!! Предлагаме ви напълно самостоятелна къща на един етаж с акт 16 на страхотна локация в с. Труд. Къщата се намира на асфалтов път , с канализация и изградена инсталация за подово отопление. Разпределението е както следва- Просторен и светъл хол с кухненски бокс , огромна покрита веранда пред него ,  две непреходни спални , входен коридор , баня с тоалетна , мокро помещение и отделно килер в който е инсталацията за подовото отопление. Изцяло изградена инфраструктура - масивни огради , плъзгаща гаражна врата с възможност за паркиране на два автомобила с двора. Къщата е изградена с висококачествени материали !!! 

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.