За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Самостоятелна къща - Оферта № 62345
273 000 EUR
Площ: 273 м2 (1000 EUR/м2 )
вид:
цяла къща
кв.м:
273
тип
Нова
двор:
595
Район: с. Марково
Характеристика на имота
Ограда
Ток
Възможност за кредит
Паркомясто
Басейн
Описание на имота

Предлагаме самостоятелна къща с четири спални помещения, изградена в собствен парцел  и много добра локация в района на хотел Марково.

Къщата е с 273 РЗП в УПИ от 595 кв.м. 

Разпределението е както следва: 

-На първото ниво се намира голям двоен гараж с топла връзка към имота, техническо помещение, баня с тоалетна, антре, голяма спалня и всекидневна с кухненски тракт с директен излаз на покрита веранда.

 -На вторият етаж са ситуирани перално помещение и ТРИ спални, като родителската е със собствена баня и дрешник, излаз на тераса и площ около 60 кв.м ! Другите две спални на нивото са обслужени от голяма баня и всяка от тях има достъп до балкон.

При изпълнението е заложено на висококачествени материали: червена австрийска тухла, троен стъклопакет на шест камерна дограма, 10см. външна изолация, изградена и оформена външна планировка , ограда и озеленяване.* Възможност за изграждане на басейн с допълнително доплащане.

Посочената промоционална цена е до издаване с АКТ 16!

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.