За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Продава КЪЩА - Оферта № 62207
455 000 EUR
Площ: 200 м2 (2275 EUR/м2 )
вид:
цяла къща
кв.м:
200
тип
Нова
двор:
600
Район: с. Белащица
Характеристика на имота
Ограда
Ток
Вода
Възможност за кредит
Паркомясто
Лукс
Описание на имота

Предлагаме НОВА частично обзаведена двуетажна къща в с. Белащица с изцяло асфалтов достъп !

 Имота се състои от светла и просторна дневна с кухненски бокс, излаз на веранда и облагороден двор, стая за гости, спалния с собствена баня и дрешник  с достъп на двора. На втория етаж са ситуирани ДВЕ спални помещения всяко от тях със собствени големи балкони, дрешник към всяка една, а родителската и баня с тоалетна. Отделно баня с тоалетна и коридор.Като основни екстри са: 

  • Напълно оборудвана кухня с висок клас уреди и повърхности
  • Подови настилки в тъмен цвят
  • Соларна система 
  • Автоматична поливна система 
  • 3 паркоместа
  • Климатична инсталация за цялата къща

 

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.