За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Продава КЪЩА - Оферта № 57463
375 000 EUR
Площ: 288 м2 (1302.08 EUR/м2 )
вид:
цяла къща
кв.м:
288
тип
Нова
двор:
668
Район: с. Радиново
Характеристика на имота
Ток
Вода
Канализация
Описание на имота

Предлагаме ви НОВОПОСТРОЕНА КЪЩА на два етажа, с просторна веранда и паркомясто. РЗП на сградата е 287,90 кв.м. и парцел 668 кв.м. От просторната веранда се наслаждавате на изглед към парк, просторен двор и изградения в него бетонов басейн с джакузи, с размери 4,5/10 м. Има входна веранда 10 кв. м и 32,57 кв.м тераса на втория етаж с прекрасен изглед към парка на комплекса. Къщата се намира на 6 км. от гр. Пловдив в затворен комплекс, който предлага регулиран достъп, детска площадка, волейболно игрище, тенис на маса, целогодишна поддръжка. Мястото е спокойно и живописно, същевременно комуникативно. Къщата е присъединена към EVN, ВиК, газификация и канализация, има вертикална планировка и електрическа гаражна врата. Разпределение: - първи етаж площ 126.1 кв.м., състоящ се от просторна дневна с кухненски кът с излаз на панорамна веранда с площ 21 кв.м. Кухнята е функционална и красива с прекрасен прозорец над основния плот и мивката. Има обособено перално помещение, голяма баня с тоалетна, две спални, които са светли и уютни. Към втория етаж води модерно отворено стълбище. - Втори етаж площ 161.8 кв.м , състоящ се от две спални, всяка от които със собствен санитарен възел и гардеробна, както и тераса и панорамни покривни прозорци. Къщата е изпълнена с висококачествени материали. В имота е изградена и обслужваща сграда склад с площ 10 кв. м. Къщата се продава изцяло обзаведена с вградена озвучителна система във всяка стая, външни електрически щори, видеонаблюдение и Wi-Fi управление на изградените системи през телефона, и ще бъде завършена до края на месец март 2022 г. Имотът е проектиран с цел да създава удобство, уют и спокойствие. Къщата отговаря на всички съвременни стандарти за строителство. 

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.