За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
КЪЩА - Оферта № 57252
155 000 EUR
Площ: 150 м2 (1033.33 EUR/м2 )
вид:
цяла къща
кв.м:
150
тип
Нова
двор:
450
Район: с. Първенец
Характеристика на имота
Ток
Вода
Описание на имота

Предлагаме на вашето внимание  еднофамилна къща в централната част на с. Първенец. Състои се от две нива, като на първо са ситуирани хол с трапезария и кухненски бокс с излаз към двора, баня и тоалетна. На второ ниво са разположени голям коридор, две спални (към едната спалня има тераса), баня и тоалетна. Двата етажа са свързани с вътрешно стълбище. В имота има допълнителна постройка - 2 стаи, баня и тоалетна - 50 кв.м. Парцелът е 450 кв.м, с 20 метра лице на асфалтов път, което дава възможност за безпроблемно паркиране.

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.