За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
КЪЩА с гараж и двор - Оферта № 57130
125 000 EUR
Площ: 180 м2 (694.44 EUR/м2 )
вид:
цяла къща
кв.м:
180
тип
Нова
двор:
170
Район: с. Марково
Характеристика на имота
Ограда
Ток
Вода
Канализация
Описание на имота

Предлагаме на вашето внимание къща в с. Марково с ток, вода, канализация и асфалтов достъп!!! Имота разполага с гараж с топла връзка и отделно паркомясто. На първо ниво са ситуирани просторен и светъл хол с кухненски бокс със излаз към покрита веранда и обособено място за камина, складово помещение. Второ ниво се състои от две просторни спални, две бани с тоалетни, дрешник и две тераси. Цената включва завършване до Акт 16 - ВиК инсталация, Ел и ОВ инсталации, мазилка на стените, външна мазилка с висококачествена топлоизолация, PVC дограма  цвят тъмно сив, със стъклопакет 4 сезона. Възможност за обособяване на трета спалня над гаража!!!Гъвкава схема на плащане спрямо възможностите на клиента. Агенцията съдейства за банково финансиране на преференциални условия!

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 2 оферти):
N 52333
Къща
128 800 EUR

обл. Пловдив, до 15 км с. Марково
Предлагаме ви къща в един от най-предпочитаните подбалкански райони - с. Марково....
вид:
цяла къща
кв.м:
163
тип
Нова
двор:
170
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.