За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
КЪЩА - Оферта № 48688
170 000 EUR
Площ: 220 м2 (772.73 EUR/м2 )
вид:
цяла къща
кв.м:
220
тип
Нова
двор:
1200
Район: с. Марково
Характеристика на имота
Ограда
Ток
Вода
Описание на имота

Предлагаме Ви новопостроена еднофамилна, двуетажна къща в подножието на Родопите, с неповторима гледка към града в с.Марково. Имота е с разгъната застроена площ от 220 кв.м и самостоятелен двор от 1200 кв.м. Първият етаж е разпределен от просторна дневна с трапезария, кухненски бокс с излаз към веранда, широки френски прозорци, входно антре, склад и санитарен възел. На втори етажа са разпределени три светли спални, санитарен възел и две тераси. Модерна фасада с автентична визия. В момента имота е с акт 15 и изградена ВиК и Ел. инсталация, PVC дограма, в цвят графит, 5-камерна система, троен стъклопакет , мазилка и шпакловка. Възможност за разсрочено изплащане или закупуване чрез Банков Кредит!!!

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.