За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
САМОСТОЯТЕЛНА КЪЩА - Оферта № 38133
270 000 EUR
Площ: 360 м2 (750 EUR/м2 )
вид:
цяла къща
кв.м:
360
тип
Нова
двор:
500
Район: с. Белащица
Характеристика на имота
Ограда
Възможност за кредит
Паркомясто
Вътрешен санитарен възел
Описание на имота

НОВА НАМАЛЕНА ЦЕНА! Предлагаме ви САМОСТОЯТЕЛНА КЪЩА С РЗП - 360 кв.м. в с. Белащица с невероятна панорама към гр. Пловдив!!! Разпределение на 1-ви етаж - хол с трапезна част и кухненски бокс - около 50 кв.м., излизащ на веранда, спалня, баня с тоалетна и отделна тоалетна; 2-ри етаж - четири спални /две от които над 20 кв.м./, две бани с тоалетни, две тераси - едната панорамна - 30 кв.м.!!! Всяка баня е с две мивки и с големи прозорци с изглед към града. Къщата е строена преди няколко години и отговаря на всички съвременни изисквания, стопанисвана е много добре! Предлага се с по-голямата част от обзавеждането, по договорка. Дворът е добре аранжиран, с ограда от жив плет, покрито паркомясто за две коли /влизащи една зад друга/, което може да се обособи и като гараж!

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.