За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
гр. Пловдив
Въстанически , Гимн."В. Коларов"
Двустаен
тип
Панел
кв.м.
64
спални
1
етаж
3 от 4
Двустаен просторен апартамент във Въстанически. Жилището е след основен ремонт....
гр. Пловдив
Въстанически , бул. "Южен"
Магазин
вид
Бизнес имот
кв.м.
39
етаж
от
локация
Оживена улица
Предлагаме ви лицев магазин на оживена улица с голяма витрина и възможност за...
гр. Пловдив
Център , Бирена Фабрика
Гараж
вид
Бизнес имот
кв.м.
23
етаж
Партер от
локация
}
Предлагаме ви ПАРТЕРЕН ГАРАЖ в нова кооперация в близост до х-л Норис и Бирена...
гр. Пловдив
Въстанически , Белите брези
Двустаен
тип
}
кв.м.
65
спални
1
етаж
2 от 6
Предлагаме Ви 2-стаен апартамент ЛУКСОЗНО ОБЗАВЕДЕН И НАПЪЛНО ЗАВЪРШЕН ДО КЛЮЧ в...
гр. Пловдив
Център , Мараша
Офис
вид
Бизнес имот
кв.м.
40
етаж
2 от
локация
}
Предлагаме ви офис в нова сграда състоящ се от търговска зала,санитарен...
ПРЕПОРЪЧАНО
ОТ НАС!
Брокерите, работещи в Кондор Недвижими Имоти, могат да Ви предложат уникални и нови оферти, на преференциални или намалени цени, които отговарят на Вашите изисквания. Фирмата ни работи с изявени строители, доказали се в годините с качеството на сградите си! Вижте списък с препоръчаните от нас оферти тук!
ЛУКС
ИМОТИ!
Усетете магията на луксозния имот който ще намерите в тази рубрика, оставете на децата си красиво наследство, нека те растат в лукс и комфорт защото винаги красивото е оценено. Тук ще намерите и бизнес имоти от които лъха не само лукс а стабилност и просперитет. Осигурете на Вашия бизнес шанса за едно ново и успешно начало.
инвестиционни
оферти!
Опитът, натрупан от нашите консултанти, ще Ви помогне в намирането на перфектният за Вас инвестиционен имот, отговарящ на бизнес плановете Ви. Контактите, които имаме с фиансовите институции, могат да Ви помогнат да направите нов бизнес или да разширите съществуващия си, както и да намерите изгоден вариант да инвестирате средствата си.