За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
гр. Пловдив
Беломорски
цяла къща
тип
цяла къща
кв.м.
185
тип
Тухла
двор
250
Предлагаме ви  ОТЛИЧЕН ДИЗАЙН, АРХИТЕКТУРА И ФУНКЦИОНАЛНОСТ НА КЪЩИТЕ, както и...
гр. Пловдив
Широк център , Гребна база
Тристаен
тип
Ново
кв.м.
111
спални
2
етаж
1 от 4
Предлагаме ви престижен бутиков комплекс, малък оазис в града, предлагащ всички...
гр. Пловдив
Суперцентър
Магазин
вид
Бизнес имот
кв.м.
75
етаж
Партер от
локация
На булевард
Предлагаме ви бизнес помещение с УНИКАЛНА локация в идеалния център на гр....
гр. Пловдив
Център , Евмолпия
Офис
вид
Бизнес имот
кв.м.
120
етаж
Партер от
локация
}
ТОП ОФЕРТА! НОВА ЦЕНА! Предлагаме Ви ПРОСТОРЕН ЗАВЪРШЕН ДО КЛЮЧ ОФИС СЪС...
ПРЕПОРЪЧАНО
ОТ НАС!
Брокерите, работещи в Кондор Недвижими Имоти, могат да Ви предложат уникални и нови оферти, на преференциални или намалени цени, които отговарят на Вашите изисквания. Фирмата ни работи с изявени строители, доказали се в годините с качеството на сградите си! Вижте списък с препоръчаните от нас оферти тук!
ЛУКС
ИМОТИ!
Усетете магията на луксозния имот който ще намерите в тази рубрика, оставете на децата си красиво наследство, нека те растат в лукс и комфорт защото винаги красивото е оценено. Тук ще намерите и бизнес имоти от които лъха не само лукс а стабилност и просперитет. Осигурете на Вашия бизнес шанса за едно ново и успешно начало.
инвестиционни
оферти!
Опитът, натрупан от нашите консултанти, ще Ви помогне в намирането на перфектният за Вас инвестиционен имот, отговарящ на бизнес плановете Ви. Контактите, които имаме с фиансовите институции, могат да Ви помогнат да направите нов бизнес или да разширите съществуващия си, както и да намерите изгоден вариант да инвестирате средствата си.