За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
гр. Пловдив
Тракия
Офис
вид
Бизнес имот
кв.м.
128
етаж
от
локация
На булевард
Офисът се намира в търговски център , в който има медицински център, магазини и...
гр. Пловдив
Широк център , Младежки хълм
Боксониера
тип
Ново
кв.м.
40
спални
0
етаж
5 от 7
НЕУСТОИМО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ИНВЕСТИЦИЯ!!! ЕДНОСТАЕН АПАРТАМЕНТ в новоизграждаща се...
гр. Пловдив
Кършияка
Кабинет
вид
Бизнес имот
кв.м.
21
етаж
Партер от
локация
Офис-Кабинет в частна малка бутикова сграда от 8 апартамента. Помещението е...
гр. Пловдив
Смирненски
Двустаен
тип
Ново
кв.м.
72
спални
1
етаж
4 от 8
Предлагаме Ви 2 - Стаен апартамент в луксозна сграда, в близост до училище, парк,...
гр. Пловдив
Център , Тримонциум
Двустаен
тип
Ново
кв.м.
64
спални
1
етаж
2 от 6
ЕКСКЛУЗИВНО!!!ТОП ЛОКАЦИЯ -тиха улица с/у Тримонциум !!! ЛУКСОЗНА сграда открояваща...
ПРЕПОРЪЧАНО
ОТ НАС!
Брокерите, работещи в Кондор Недвижими Имоти, могат да Ви предложат уникални и нови оферти, на преференциални или намалени цени, които отговарят на Вашите изисквания. Фирмата ни работи с изявени строители, доказали се в годините с качеството на сградите си! Вижте списък с препоръчаните от нас оферти тук!
ЛУКС
ИМОТИ!
Усетете магията на луксозния имот който ще намерите в тази рубрика, оставете на децата си красиво наследство, нека те растат в лукс и комфорт защото винаги красивото е оценено. Тук ще намерите и бизнес имоти от които лъха не само лукс а стабилност и просперитет. Осигурете на Вашия бизнес шанса за едно ново и успешно начало.
инвестиционни
оферти!
Опитът, натрупан от нашите консултанти, ще Ви помогне в намирането на перфектният за Вас инвестиционен имот, отговарящ на бизнес плановете Ви. Контактите, които имаме с фиансовите институции, могат да Ви помогнат да направите нов бизнес или да разширите съществуващия си, както и да намерите изгоден вариант да инвестирате средствата си.