За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
гр. Пловдив
Център , ц. Света Петка
Двустаен
тип
Монолит
кв.м.
70
спални
1
етаж
2 от 4
Предлагаме ви двустаен апартамент, напълно обзаведен, след ремонт....
гр. Пловдив
Център , Стария град
Двустаен
тип
Монолит
кв.м.
55
спални
1
етаж
1 от 1
Предлагаме ви двустаен слънчев апартамент на самостоятелен етаж от къща с двор и...
гр. Пловдив
Център , Пловдивски университет
Двустаен
тип
Монолит
кв.м.
65
спални
1
етаж
2 от 5
Предлагаме Ви двустаен апартамент под наем. Разположението е - дневна с...
гр. Пловдив
Център , Бирена Фабрика
Двустаен
тип
Монолит
кв.м.
86
спални
1
етаж
3 от 4
Дава се под наем двустаен луксозно обзаведен апартамент в Центъра на града, в...
гр. Пловдив
Център , Пловдивски университет
Двустаен
тип
Монолит
кв.м.
70
спални
1
етаж
3 от 4
Двустаен просторен с реална квадратура и паркомясто, с южно изложение. Сграда с...
ПРЕПОРЪЧАНО
ОТ НАС!
Брокерите, работещи в Кондор Недвижими Имоти, могат да Ви предложат уникални и нови оферти, на преференциални или намалени цени, които отговарят на Вашите изисквания. Фирмата ни работи с изявени строители, доказали се в годините с качеството на сградите си! Вижте списък с препоръчаните от нас оферти тук!
ЛУКС
ИМОТИ!
Усетете магията на луксозния имот който ще намерите в тази рубрика, оставете на децата си красиво наследство, нека те растат в лукс и комфорт защото винаги красивото е оценено. Тук ще намерите и бизнес имоти от които лъха не само лукс а стабилност и просперитет. Осигурете на Вашия бизнес шанса за едно ново и успешно начало.
инвестиционни
оферти!
Опитът, натрупан от нашите консултанти, ще Ви помогне в намирането на перфектният за Вас инвестиционен имот, отговарящ на бизнес плановете Ви. Контактите, които имаме с фиансовите институции, могат да Ви помогнат да направите нов бизнес или да разширите съществуващия си, както и да намерите изгоден вариант да инвестирате средствата си.