За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Кафе-аперитив на оживена улица - Оферта № 62462
212 900 EUR
Площ: 129 м2 (1650.39 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
129
етаж
1 от 6
локация:
Оживена улица
Район: Въстанически
Подрайон: НАП
Въстанически
Характеристика на имота
Описание на имота

Предлагаме ви търговско помещение със статут на заведение, изключително рядък имот с перфектна локация. Изцяло партерен магазин подходящ за кафе-сладкарница и за всякакъв тип търговска дейност предвид огромния човекопоток и оживената улица. Помещението е на едно ниво със следното разпределение: търговска зала с прекарано ВиК и аспирация  и две санитарни помещения и се издава на шпакловка и замазка.

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.