За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
ЗАВЕДЕНИЕ - Оферта № 45065
38 900 EUR
41 800 EUR
-7%
Площ: 62 м2 (627.42 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
62
етаж
локация:
На булевард
Район: Тракия
Подрайон: 60-класно училище
Тракия
Характеристика на имота
паркинг
PVC дограма
Гранитогрес
вода
Възможност за кредит
WC
Трифазен ток
склад
СОТ
окабеляване
Описание на имота

Предлагаме ви помещение за КАФЕ-СЛАДКАРНИЦА(ресторант,кабинет,лаборатория) с лице на главен булевард,Със самостоятелен вход и изградена детска площадка, разрешително за изнасяне на маси отвън със тротоарно право.Заведението 62кв.м.разпределено на две части;кухня със складово помещение и същинска част от места за маси и сепарета.Помещението е в перфектно състояние със сменена ел.инсталация,окъчен таван с лед осветление,обзаведено санитарно помещение и действаща аспирация в кухнята.Прекрасен имот за инвестиция.ЗАСЛУЖАВА СИ!!!

 

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.