За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Самостоятелна къща в Стария град Пловдив - Оферта № 52843
124 000 EUR
Площ: 90 м2 (1377.78 EUR/м2 )
вид:
цяла къща
кв.м:
90
тип
Тухла
двор:
10
Район: Център-Изток
Подрайон: Стария град
Център-Изток
Характеристика на имота
Ток
Вода
Канализация
Вътрешен санитарен възел
Описание на имота

Предлагаме Ви бутикова масивна реновирана триетажна къща в сърцето на Стария град. Имота представлява част от богатото културно наследство на града под тепетата. В къщата са живели и творили едни от най-големите дейци на Пловдив - художниците Георги Божилов - Слона, Димитър Киров - Де Киро, актрисата Катя Паскалева. Пред къщата има възможност за паркиране с талон от общината!

  • > Цяла къща
  • > В сърцето на Стария град
  • > Паркинг
  • > Страхотно състояние
  • > Достъп с автомобил
  • > Вътрешна и външна изолация
+359 893554229 +359 893554200
s!.!d`i`m'o`v#@'k!o`n#d!o`r#i'm`o!t`i#.#c#o#m!#
Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.