За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
КЪЩА - Оферта № 49336
46 000 EUR
52 900 EUR
-13%
Площ: 30 м2 (1533.33 EUR/м2 )
вид:
цяла къща
кв.м:
30
тип
Тухла
двор:
Район: Център-Изток
Подрайон: Военна Болница
Център-Изток
Характеристика на имота
Описание на имота

 Предлагаме ви  едноетажна НОВА КЪЩА ,НАПЪЛНО ЗАВЪРШЕНА И ОБЗАВЕДЕНА  в района на Военна болница. Състои се от дневна със самостоятелен кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, коридор. За завършването са използвани високо качествени материали. Подови настилки от гранитогрес в стаите, фаянс и теракот в сервизното помещение, нови СКШ в кухненския бокс. Обзавеждането е ново и изработено по поръчка . Покривното ниво е превърнато в разкошна веранда . Разполага с малка цветна градинка за релакс. Района е тих и предпочитан поради близостта до супер център. Имота е подходящ за живеене и ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ ИЛИ НОЩУВКИ.

 

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.