За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
КЪЩА - Оферта № 49179
270 000 EUR
Площ: 255 м2 (1058.82 EUR/м2 )
вид:
цяла къща
кв.м:
255
тип
Тухла
двор:
100
Район: Център-Запад
Подрайон: Бунарджика
Център-Запад
Характеристика на имота
Описание на имота
Предлагаме Ви триетажна обзаведена къща на много добра локация в подножието на Бунарджика и невероятна гледка към целия град. Имота е с много добро разпределение което предразполага да живеят едно или две семейства. Две трапезарии с кухненски бокс, просторен хол с камина и тераса, три големи спални със собствени санитарни възела и още един обслужващ дневната. Голяма веранда с готово барбекю от която се разкрива града..
Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.