За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
НОВА ГОТОВА КЪЩА - Оферта № 48765
168 000 EUR
Площ: 222 м2 (756.76 EUR/м2 )
вид:
цяла къща
кв.м:
222
тип
Тухла
двор:
300
Район: Остромила
Остромила
Характеристика на имота
Описание на имота

Луксозен затворен жилищен комплекс с лимитиран брой семейни къщи/4 броя/, със собствена уникална концепция. Великолепна архитектура с отличаващ се средиземноморски стил, изчистен дизайн, функционални разпределения и хармония с естествената природа, са част от удобствата, допълващи визията на едно така желано за живеене място.Всяка от къщите е построена на парцел с площ от 300кв.м., като в допълнение има добре аранжирана вътрешно квартална алея.Комфорта на обитателите е разгърнат на РЗП от 222кв.м. и двор около 200кв.м. Всички имоти в комплекса впечатляват с модерната си визия, като техните нива следват естествения релеф на терена. На първо ниво на къщата са разположени обширно антре, гараж с топла връзка, просторен хол с място за камина, а чрез панорамни френски прозорци и плъзгащи системи, дворът става естествено продължение на дневната, голяма кухня и трапезария с излаз на покрита веранда, гостна спалня със самостоятелна баня и тоалетна, втори санитарен възел. На второто ниво се разгръщат спалните помещения - родителска спалня с вграден голям дрешник и директен преход към самостоятелен санитарен възел, 2 отделни детски стаи със собствена баня и тоалетна. В дворовете, прилежащи към къщите, има зона за релакс, барбекю, затревени площи, както и допълнително паркомясто. Висококачествени материали и строителни техники: стените са иззидани с керамични блокове Winerberger Porotherm, дограма ETEM - 4 сезона, топлоизолационна система - RÖFIX. Дворът е озеленен, с монтирани поливни системи.Отлична локация с лесен и бърз достъп до Околовръстен път и до центъра на града, директно през ново ремонтирания широк булевард “Коматевско шосе”. Комплексът се намира срещу новата база на ф.т. Ботев. Чистия въздух, близостта до природата, разкриващата се прекрасна панорамна гледка към планината и спокойствието от затворената и озеленена зона на комплекса са едно от малките предимства. Семейните къщи тук осигуряват висок стандарт и отличен комфорт на живот, но също представляват изгодна инвестиция, тъй като гарантирано ще увеличават стойността си през годините, поради все по-голямото търсене на семейни къщи в покрайнините на града.

+359 893 554 200 +359 897 777 032
g'.#y#o!n`k!o'v`a'@`k!o'n`d!o#r'i`m!o`t'i#.#c'o'm`#
Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.