За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
ЕТАЖ ОТ КЪЩА - Оферта № 49610
120 000 EUR
128 000 EUR
-6%
Площ: 140 м2 (857.14 EUR/м2 )
вид:
Етаж от къща
кв.м:
140
тип
Тухла
двор:
350
Район: Смирненски
Подрайон: у-ще "Елин Пелин"
Смирненски
Характеристика на имота
Ток
Вода
Канализация
Описание на имота

Предлагаме ви етаж от къща 140 кв.м.  намиращ се   в кв. Смирненски. Апартамента е без съвременни подобрения с 6 стаи - кухня, трапезария, хол, 3 спални, две бани с тоалетни, три тераси. Подовите настилки са дъбов паркет. Жилището се намира на трети жилищен етаж от четири. Имота разполага и с 1/3 идеална част от двора. Кооперацията е частна, строена е 1980г. В близост са големи хранителни магазини, училища, аптеки, детски градини, болници и др. 

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.