За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
ЕТАЖ ОТ КЪЩА - Оферта № 62284
154 500 EUR
Площ: 82 м2 (1884.15 EUR/м2 )
вид:
Етаж от къща
кв.м:
82
тип
Тухла
двор:
Район: Кършияка
Подрайон: Пощата
Кършияка
Характеристика на имота
Описание на имота

Предлагаме ви втори етаж от къща с РЕАЛНА КВАДРАТУРА и ИЗЦЯЛО ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ. Имотът се намира в района на Пощата и църквата Иван Рилски. Жилището се състои от дневна с кухня, две спални, баня с тоалетна и тераса. Етажът е СЛЕД ОСНОВЕН РЕМОНТ- нов покрив, сменени ел. и ВиК инсталации, нови подови настилки, със самостоятелен вход. 

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.