За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
ЕТАЖ ОТ КЪЩА с ГАРАЖ - Оферта № 61733
244 800 EUR
Площ: 102 м2 (2400 EUR/м2 )
вид:
Етаж от къща
кв.м:
102
тип
Тухла
двор:
261
Район: Кършияка
Подрайон: кв.Гагарин
Кършияка
Характеристика на имота
Ограда
Ток
Вода
Канализация
Възможност за кредит
Описание на имота

Предлагаме ви два етажа от къща в кв. Гагарин с двор и Гараж включен в цената. На партерно ниво са разположени две стаи със санитарен възел и коридор с топла връзка към първи жилищен етаж. На следващия етаж разполагаме с коридор, голяма дневна с трапезария и кухненски бокс, две спални, баня, тоалетна и две тераси. В двора се намира гаража с помощна стая, тоалетна и барбекю. Имота е напълно обзаведен и оборудван със всичко необходимо. Всеки етаж разполага и с отделен вход. В близост има училища, детски градини, големи хранителни вериги.

 

 

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.