За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
ЕТАЖ ОТ КЪЩА С ГАРАЖ - Оферта № 57188
141 800 EUR
Площ: 155 м2 (914.84 EUR/м2 )
вид:
Етаж от къща
кв.м:
155
тип
Тухла
двор:
Район: Прослав
Прослав
Характеристика на имота
Описание на имота

Предлагаме ви етаж от къща с партерен гараж в цената в квартал Прослав. Жилището се намира в малка семеина кооперация , разположено на първи етаж от три етажна сграда, с по един апартамент на етаж. Апартамента се състои от входен коридор , спалня, детска ,хол, кухня, две бани, две тераси , гараж с партерна стая ,  1/3 от таванското помещение и идеални части от двора. В момента се прави основен ремонт , като апартамента ще бъде завършен до ключ. Страхотно предложение !!!

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 3 оферти):
N 53810
Къща
133 200 EUR

гр. Пловдив Прослав
Предлагаме на вашето внимание луксозно обзаведен четиристаен етаж от къща с...
вид:
Етаж от къща
кв.м:
136
тип
Обзаведена
двор:
N 41281
Къща
89 990 EUR

гр. Пловдив Прослав
Предлагаме ви етаж от къща на трети жилищен етаж с РЕАЛНА КВАДРАТУРА от 120 кв.м....
вид:
Етаж от къща
кв.м:
155
тип
Тухла
двор:
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.