За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Складова база - Оферта № 62397
710 000 EUR
Площ: 700 м2 (1014.29 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
700
етаж
локация:
На булевард
Район: Северна инд. зона
Подрайон: Голямоконарско шосе
Северна инд. зона
Характеристика на имота
Офис
WC
СОТ
Описание на имота

ТОП ЛОКАЦИЯ!!! ТИР ДОСТЪП!!! ВСИЧКИ КОМУНИКАЦИИ!!!Предлагаме ви складова база намираща се на главен път в северна индустриална зона. Парцела върху който е построен склада е с площ от 1300 кв.м. а самия склад е с площ от 700 кв.м., като има офисна част и санитарен възел. В най-ниската част е с височина 4.5 м, а в най-високата 5.5 м. Подовата  настилка е шлайфан бетон. Изграден ФЕЦ на покрива до 30 kW. Подходящ за складова, логистична, производствена и др. Дейности.

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.