За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
СКЛАД - Оферта № 62349
350 000 EUR
Площ: 300 м2 (1166.67 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
300
етаж
Партер
локация:
Оживена улица
Район: Северна инд. зона
Подрайон: Брезовско шосе
Северна инд. зона
Характеристика на имота
Климатик
WC
Трифазен ток
склад
Описание на имота

Предлагаме ви напълно завършен склад, след ремонт . Складът е със застроена площ от 300 кв.м. , разположен на два етажа - партер и първи. Налични всички комуникации- ТРИФАЗЕН ТОК , КАНАЛИЗАЦИЯ, ТИР ДОСТЪП. Има обособена офисна част и санитарен възел. Страхотно предложение за вашия настоящ или бъдещ бизнес. Приложената снимка е примерно изображение . 

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.