За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
ПРОМИШЛЕНА и АДМИНИСТРАТИВНА СГРАДА!!! - Оферта № 41804
715 000 EUR
1 000 000 EUR
-29%
Площ: 2290 м2 (312.23 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
2290
етаж
Партер от 3
локация:
Оживена улица
Район: Северна инд. зона
Подрайон: Брезовско шосе
Северна инд. зона
Характеристика на имота
След ОР
паркинг
AL дограма
Климатик
Възможност за кредит
Самостоятелна сграда
Нов
Офис
теракот
Ламинат
стая за почивка
товарен асансьор
Кабинет
WC
рампа
телефон
склад
СОТ
окабеляване
Описание на имота

Предлагаме ви за продажба ГОЛЯМА ПРОМИШЛЕНА, АДМИНИСТРАТИВНА И ПРОИЗВОДСТВЕНА СГРАДА!!! Сградата е с разгъната застроена площ 2290кв.м, построена върху парцел 1457м2, като парцела е със 100% застрояване, тухлено строителство, разполага с голяма портална врата с ТИР достъп. Имотът е на три етажа, с вътрешни стълбища и товарен асансьор с товароподемност 1т. Сградата разполага със собствен трафопост- 650 KVA-средно напрежение с възможност за продажба на електроенергия, нов бойлер на слънчеви батерии, сондажна станция захранваща цялата сграда, изцяло изградена система за отопление и чилър за охлаждане -100kW във всички помещения + котелно отделение, камери за наблюдение - външни и вътрешни, поставени релси за мостов кран, паркинг!!! Имотът може да се използва за производство или склад. Разпределението на площта се състои от административна част-669м2, промишлена част-1382м2, складова част 238м2! На партера са разположени големите производствени помещения с височина 12метра, няколко санитарни възела, съблекални, няколко работни помещения и склад. На второ ниво има офисна част състояща се от няколко отделни помещения, както и две големи преходни производствени помещения. На трето ниво също има офисна част с много на брой помещения, както и производствена база. Асансьорът обслужва всички складови помещения !!! Сградата е в много добро техническо състояние, климатизирана, готова за експлоатация без необходимост от ремонт, последен ремонт на покрива - 2016г!!! Цената е без ДДС.

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.