За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Медицински център в новопостроена сграда - Оферта № 45741
497 000 EUR
569 900 EUR
-13%
Площ: 867 м2 (573.24 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
867
етаж
локация:
Оживена улица
Район: Кършияка
Подрайон: Герджика
Кършияка
Характеристика на имота
паркинг
PVC дограма
Нов
Офис
стая за почивка
Кабинет
WC
телефон
склад
окабеляване
Описание на имота

ТОП ОФЕРТА !!! Предлагаме на вашето внимание голямо търговско помещение на три етажа в новопостроена луксозна сграда в сърцето на Кършияка. Имотът може да се ползва за: медицински център, магазин, офис, шоурум, банка,клиника, лекарска практика, супермаркет и др. , като общата застроена площ е 866,60 кв м. - сутеренното ниво е 95кв м ,партерното 337кв м , първи жилищен етаж е с големина 426кв м.Имотът се предлага със следната степен на завършеност: PVC дограма, завършени санитарни помещения,външна изолация и е снабден с електричество, водоснабдяване и канализация. В цената на обекта не е включено дворно място с приблизителна големина от 490кв м , което може да се преобразува и в паркинг, като има проект за 14 парко места - на допълнителна цена от 140,000€ . Довършителните работи могат да бъдат съобразени според предпочитанията на клиента. Статута на имота е детски образователен център като има възможност да се смени. Иделна инвестиция с ТОП локация ! Посочената снимка е примерна.

 

 

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.