За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
3-стаен с РЕАЛНА КВАДРАТУРА - Оферта № 58346
74 750 EUR
Площ: 80 м2 (934.38 EUR/м2 )
Апартамент
Тристаен
спални:
2
кв.м:
80
тип:
Панел
етап на строителство:
етаж
5 от 5
изложение:
Изток Запад
паркинг:
-
Район: Смирненски
Подрайон: маг. "Сани"
Смирненски
Характеристика на имота
PVC дограма
Теракот
Саниран
Описание на имота

Предлагаме ви апартамент , С РЕАЛНА КВАДРАТУРА , намиращ се в непосредствена близост до болница Каспела. Жилището е с площ от  80 кв. м. и се състои от хол, отделна кухня , 2 спални , коридор, баня и тоалетна отделно и две тераси . Сменена ПВЦ дограма и вътрешна изолация. Продава се с цялото  обзавеждане , което го прави подходящо за отдаване под наем . Безпроблемно паркиране пред блока!!!

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 2 оферти):
N 48064
Тристаен
73 000 EUR

гр. Пловдив Смирненски , маг. "Сани"
Предлагаме на вашето внимание двустаен апартамент преустроен на  тристаен, с...
кв.м:
64
спални:
2
етаж
8 от 8
тип:
Панел
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.