За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Многостаен апартамент - Оферта № 62204
110 000 EUR
120 000 EUR
-8%
Площ: 98 м2 (1122.45 EUR/м2 )
Апартамент
Многостаен
спални:
3
кв.м:
98
тип:
Панел
етап на строителство:
етаж
3 от 5
изложение:
Изток Запад
паркинг:
-
Район: Смирненски
Подрайон: ХЕИ
Смирненски
Характеристика на имота
Асансьор
Възможност за кредит
Описание на имота

Предлагаме ви просторен МНОГОСТАЕН апартамент с реална квадратура от 98 кв.м.  в началото на кв. Хр. Смирненски в близост до ХЕИ, МОЛ Пловдив и Гребна база. Състои се от 5 самостоятелни стай - просторна  дневна с излаз на голяма тераса, самостоятелна кухня с тераса към нея, ТРИ САМОСТОЯТЕЛНИ СПАЛНИ, баня с тоалетна, перално помещение, втора тоалетна и широк коридор с място за вграден гардероб. Разположено на среден етаж. Жилището е без съвременни подобрения. Входа е добре поддържан с контролиран достъп и удобен паркинг за живущите. Възможност за закупуване с Банков Кредит !!!

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.