За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Гарсониера - Оферта № 62386
58 650 EUR
Площ: 40 м2 (1466.25 EUR/м2 )
Апартамент
Гарсониера
спални:
кв.м:
40
тип:
Панел
етап на строителство:
етаж
4 от 5
изложение:
Изток
паркинг:
Открит паркинг
Район: Въстанически
Подрайон: Автогара Родопи
Въстанически
Характеристика на имота
Открит паркинг
Теракот
Описание на имота

 Предлагаме ви жилище в района на автогара Родопи, малък панелен блок на място с перфектна локация. Апартаментът се състои от дневна, кухня, баня с тоалетна, тераса и обширен коридор. По имота не са правени съвременни подобрения, но е обитаем и добре поддържан. Апартаментът  е изцяло вътрешен, слънчев, с ниски разходи за отопление. Чист и добре поддържан вход с контрол на достъпа и наскоро сменена дограма . Голям обособен паркинг пред входа със свободно паркиране. Детска площадка и много зеленина междублоковото постранство. 

+359 896720456 +359 893554200
i`r'e!n!a'.'g#a`l!i#n#c'h`e#v'a#@!k'o!n'd!o!r'i`m!o#t`i'.!c!o#m'`
Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 2 оферти):
N 60843
Гарсониера
58 000 EUR

гр. Пловдив Въстанически , Гимн."В. Коларов"
Предлагаме ви, обзаведена и много добре поддържана гарсониера в района на...
кв.м:
40
спални:
етаж
4 от 5
тип:
Панел
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.