За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Гарсониера лукс - Оферта № 62436
65 000 EUR
Площ: 44 м2 (1477.27 EUR/м2 )
Апартамент
Гарсониера лукс
спални:
кв.м:
44
тип:
Панел
етап на строителство:
етаж
7 от 8
изложение:
Югозапад
паркинг:
Открит паркинг
Район: Въстанически
Подрайон: Белите брези
Въстанически
Характеристика на имота
PVC дограма
Открит паркинг
Описание на имота

 Предлагаме ви жилище в близост до парк "Белите брези", среден етаж, изложение Юг. Апаратаментът се състои от дневна, спалня, кухненски бокс изнесен в коридора, баня с тоалетна и една тераса. Дограмата на гарсониерата е изцяло подменена, положена вътрешна изолация на стените, баня с тоалетна на фаянс. Поддържано жилище в най-желаната зона на квартала.

+359 896720456 +359 893554200
i`r!e!n'a!.!g!a#l'i`n!c!h'e`v`a`@'k'o!n'd#o`r`i`m#o't!i!.`c!o#m'#
Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.