За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Двустаен готов апартамент - Оферта № 52242
56 000 EUR
Площ: 65 м2 (861.54 EUR/м2 )
Апартамент
Двустаен
спални:
1
кв.м:
65
тип:
Панел
етап на строителство:
етаж
8 от 8
изложение:
Изток
паркинг:
Открит паркинг
Район: Широк Център-Изток
Подрайон: II-ра Каменица
Широк Център-Изток
Характеристика на имота
Асансьор
Открит паркинг
Възможност за кредит
    Описание на имота
    Предлагаме Ви завършен апартамент с една спалня на спокойно и същевременно комуникативно местоположение. Включва дневна, отделна кухня с тераса, спалня, входно антре, санитарно помещение. Имотът разполага с всичко необходимо за нормалното съществуване на едно домакинство. В допълнение има дългогодишен наемател, което предпоставя възможността при интерес към жилището с инвестиционна цел за незабавна възвръщаемост на средствата.
    +359 893554229 +359 893554200
    s!.!d`i!m`o#v'@!k`o'n#d`o#r!i#m`o't'i`.#c'o#m'#
    Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.