За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
ОФИС - Оферта № 62346
84 000 EUR
Площ: 75 м2 (1120 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
75
етаж
2 от 6
локация:
Оживена улица
Район: Център-Изток
Подрайон: Военна Болница
Център-Изток
Характеристика на имота
паркинг
PVC дограма
теракот
WC
Описание на имота

Предлагаме ви офис с РЕАЛНА КВАДРАТУРА  от 49 кв.м., САМОСТОЯТЕЛЕН ВХОД и ПОДЗЕМНО  ПАРКОМЯСТО в цената. Имотът се състои от коридор с достъп до санитарен възел и две отделни стаи. Завършен изцяло до ключ - подови настилки , боядисани стени и тавани , осветителни тела. Изключително подходящ за кабинет!!! Приложената снимка е примерна !!!

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.