За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Офис - Оферта № 51352
63 000 EUR
73 000 EUR
-14%
Площ: 154 м2 (409.09 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
154
етаж
1
локация:
На булевард
Район: Смирненски
Смирненски
Характеристика на имота
Описание на имота

Предлагаме Ви ОФИС ПОМЕЩЕНИЕ на булевард с реална квадратура от  64кв.м и тераса 84кв.м, състоящо се от входно антре, едно голямо помещение,тераса и  санитарен възел.Помещенията се предлагат изцяло на замазка и шпакловка! Сградата е разположена на изключително атрактивно място, с голям човекопоток! В близост е разположен и голям безплатен паркинг!!! Страхотна инвестиция!

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.